PENGIKUT seTiA.. :))))

Tuesday, August 23, 2011

nice day :)

Assalamualaikum :) :) :)

Okay..ape yg anis nak update today ye?? Haa...today schedule aku penuh...sbb ape?? sbb aku ade byk planning.... untuk pertama kalinya aku g servis kete tau....

okay..abg perodua ygt hensem2 yg servis..bukan aku la kan???? heheheh..agak lame ugak la aku kene tngu sbb nak servis kan?? aku g sorang2 je..ye lar..temn aku tu x nka teman..sggp tngu kat mall sorang2...so tngu la sorang2 ye cik abg ku syg :P

Lepas servis kete siap.... so bermula perjalanan aku untk mebeli belah..of coz AMNI akan kuar berdua,, AM tak kan kuar if xde NI :) hahhahahaha...sumpah merepek..

Well, this year raya paling best kot + bulan ramadhan paling best... okay...first sbb sebulan puasa kat umah..kalau kat kuantan dulu..asyik makan makanan sekilau + padang lalang je..huhuhu..tapi sedih jugak..sbb kadang2 teringat sgt2 kenangan buka puasa dgn kawan2.. ZAFIRA . FARAH dgn padang MPK>>sgt2 best.. kat shah alam xde..x kan nak buka dekat taman tasik pulak kan???? hehheehehe

Yg kedua nyer..aku rase best sgt sbb pertama kalinya..aku byk kali buka luar with DIA :) okay best sgt2..untung jugak aku keje//.so boleh jugak curi2 mase kan nak jumpa DIA>.. heheheheh...

Yg ketiga..aktiviti yg aku paling suka buat.... SHOPPING.... :) :") :)

Mase ari isnin , leaps g servis kete..aku pulak pergi SHOPPING raye dekat sekitar taiping///kalau ikut plan..aku dan DIA nak g ipoh..tapi di sebabkn Ahad tu aku accident/./so aku takut untk drive jauh..so pegi taiping je la..huhuhuhu....

Byk jugak yg aku shopping..yg best nyer..suma benda die pilih..yg paling aku suke baju la..sbb warne die cantik sgt2.. TQ AWAK :) :) :) ..kasut pulak die tolong bayarkn untuk aku..okay..x mintak pun..die yg nak byr :P ..heheheh....ape2pun tq la....

Shopping dgn die x byk karenah.. sbb die x kisah pun byk jalan...mgkin sbb dh bese kot..ye lar..DIA budak silat kan..so jalan2 no hal la :P :P heheheehe....

Okay la  dah x tau nak merepek ape.././ : ) : )

*shawl je x jumpa lagi..kan best kalau leh pegi kat jalan TAR, byk sgt koleksi shawl *

2 comments:

Zafira Sofiah said...

huwaaa sedih jugak bila teringat time kita berbuka sama sama dulu kan??????? agak agak bila kita boleh pergi bershopping yeeee? jalan TAR? macam menarik tu :D

AnisEeraAmni said...

mmg menarik shopping..kamu mmg suka shopping kan??.. masuk PT kite beronggeng la..huhuhuu :P