PENGIKUT seTiA.. :))))

Friday, December 31, 2010

tahun baru


tahun baru..
azam baru..
dunia baru...
hahahahh..
suma baru lar agaknye kan...
di kesempatan ini..nak wish to all malaysian/.
HAPPY NEW YEAR..
HAVE A GREAT YEAR
..tahun baru suma akan cakap tentng azam..
azam sy pd tahun ini..unutk jadi insan lebih baik..beriman..
dan untuk berjaya survive hidup di uitm di prgkat degree.
DAN DAPAT LARIKAN DIRI DRPD ORG YG SUKE GNGU HIDUP SY..
ape2pun azam pada tahun baru nie..
harap2 lar ia akan terlaksana..dan akan membuat kita lebih semgat untuk jalani kehidupan di muka bumi ini sbg khalifah Allah :)
HAPPY 2011 :)
*tibe2 teringat..azam sy jugak..nak cari bf baru..heheheh..yg mane..die akan jadi kawan baik sy buat selamanya,bukan sekadar bf*

4 comments:

japilla said...

azam saya pun nak cari bf :D hahahha

tentang diriku said...

kita cari same2 tau kat uitm hahahah..xde lar bosan sgt kan??

japilla said...

yup kita cari sama2 haha :D misi bermula sekarang...lancarkan serangan!!

tentang diriku said...

yg hensem2 sy nak tau..heheheh...senior pun ok gak..*wink2*