PENGIKUT seTiA.. :))))

Monday, April 18, 2011

mengaku lebih baik :)

assalamualaikum to all bloggers..
ok..today ape yg nak di bebel kan oleh ansi canyik nie ye?
ok byk snbrnye nak ckp..
tapi ade 1  topik nie, anis terasa sgt nak bebelkan..
ia adalah tntg kekasih, berkasih, mengasih, pengasih...hahahahha
ok2..sebenarnya anis x faham 1 budaya nie..
kalau ade yg berpunya susah bebeno nak ngakunyer..
ate ape ke hei nyer teman malu bebeno nak ngaku ade kekasih?
korang cube bygkan yer...
korang yg boyz ni( bukan suma ok) ckp kat suma org yg korang nie berstatus single..
walhal kat kmpung tu..ade gf yg sgt2 setia kat korang..
haaa..x ke cian kat awek korang tu??
bygkan kalau awek korang tau pulak yg korang nie ngaku single..
x kene menangis 4 hari 4 malam sampai ank terkeluar air mata darah..
tu belum lagi kisah g serang bf sampai ke uni..
hai...anis sememang nyer x faham..
susah sgt2 ke nak ngaku ade bf/gf???
nape???takut market jatuh??
kite nie bukannyer barang..xde nyer market nak mjatuhnyer..
in fact, kalau korang2 nie ngaku dah berpunyer
org lagi respek..nampak ar yg korang nie setia..
nie x..dah lar ngaki single..menggatal pulak tu..
ish2....
SO PEOPLE...JGN MALU UNTUK MENGAKU ANDA SUSAH BERPUNYA :)
TAPI SY SINGLE..HUHUHUHU :)

2 comments:

misz aisya said...

alahh kalau dah single, takkan nak ngaku dah berpunya pulakk..huhu

tentang diriku said...

tapi kak..mmg dan confirm2 berpunya..x yah nak ngaku single..heheh..x baik tau..cian kekeasih di kmpung..hehehe