PENGIKUT seTiA.. :))))

Tuesday, May 24, 2011

xde jawapan :)

assalamualaikum n hola mu blog n bloggers :)

ape yg anis nak coretkan untk today? oo ye...juz ade soalan yg betul2 menganngu diri anis nie..ape sebenarnya hbgn anis dan die?? xde pulak lafaz istimewa yg keluar..tapi ntah lar...ape yg aku nak tafsir ye???

kawan?? mmg kawan..dah bertahun2 kawan...tapi pelik tau,,kawan..tapiu xpenah pulak.aku kuar dgn die...selalu jumpa sbb event sekolah je...kat luar?? mmg x lar kan.. nape susah sgt nak jumpa pun aku x tau..malu katenyer..malu lar sgt kan?? yg awak wat mcm2 dalmn 4 tahun tu x malu pulak kan???

hoohohohohoh...sebenarnya x tau nak tulis ape..sbb anis pun agak konfius + keliru dgn ape yg terjadi ini... mcm2 dah jadi,,menguatkan lagi hbgn persahabatan ni :) hope we can be frenz till end of our life ( mcm janji kita)

mcm nie lar aku...ape jawapn??? sape leh jawab???

5 comments:

misz aisya said...

salam.

muni suka dia? kalau setakat perasaan suka sebagai kawan, tak jadi masalah. dan status hubungan korang, hanyalah kawan biasa.

tapi, yg jadi masalah ialah kalau muni suka dia lebih dari seorang kawan. yup, muni perlu tahu status hubungan korang dan paling penting, perasaan dia kat muni.

mayb u can ask ur brother pasal ni. untuk dpt jwpn dari pihak lelaki.

baca novel "Aku Kan Novelis" (buku prima) utk faham perasaan seorang perempuan.

setel..:-)

tentang diriku said...

wasalam.akak..hohoho..terlalu peribadi untk di bicaraka akak..hohoho..ape2pun akak..masing2 tahu perasaan masing2.. :) whatever it is..ape saje yg terjadi t..kene terima..

tanya ayin??? mmg x lar akak..huhuhuh..muni akan cube cari novel tu ye akak :)

misz aisya said...

salam.

akak dgn ur brother mcm ni lah dulu..tp, akak lgi berani dri muni kot.hahaha

dear, dats y akak suruh muni mintak pndnagan dia. i mean, apa sbnr nyer yg laki nak dlm satu relationship yg selindung dari nama "persahabatan".

baca blog Mr K jugak. he knows everything bout girls. haha

tentang diriku said...

mr k?? sape tu kak? bg la link..muni pun x tau nak ckp ape kak..muni betul2 berserah je kak..hope terbaik buat kiteorg lar...hehhe...tau ke sape?? heheh

misz aisya said...

mek oiii..Mr K tu femes kot.

ni link:

http://theotherkhairul.blogspot.com

baca post dia yg dulu2 jugak ye